Продукти Разширено

Промоция на слънцезащитна козметика Sun Secure SVR.

Промоция на слънцезащитна козметика Sun Secure SVR.
Слънцезащитна козметика SUN SECURE на SVR с 20% по-ниска цена през месец юли. Серията включва широка гама продукти за защита на кожата от UV лъчи. Предлагат се в различна форма.

Слънцезащитен крем и олио се използват преди излагане на слънце. Мус и тоалетно мляко, които хидратират и неутрализират вредното влияние след излагане на слънце. Слънцезащитните продукти са под формата на спрей или флуид, според предпочитанията.

Sun Secure е уникална серия козметични продукти. Тя гарантира много висока дерматологична защита. Насладете се безопасно на лятното слънце.

През лятото очите и кожата се нуждаят от защита. Слънчевите лъчи са по-силни. Времето, с което сме изложени на тяхното въздействие е по-дълго.

Нуждаем се от слънчеви очила и шапки с широка периферия. Така предпазваме очите и кожата на лицето. Те са защитени както на плажа, така и по улиците на града.

Продуктите на SVR от серията Sun Secure включват козметика, която осигурява всичко необходимо за защита на кожата от вредните UV лъчи.

Изберете слънцезащите крем или олио. Формата, под която се предлагат е спрей или флуид, според предпочитанията. Налични са мус и слънцезащитно мляко за след излагане на слънце.

При нас ще откриете точния за вас продукт за слънцезащита с 20% по-ниска цена през месец юли.

Прочети още

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Pharmacie и неговите специални предложения