Продукти Разширено

Грижа за красотата през зимата

Грижа за красотата през зимата
Днес ще ви разкрием каква е тайната за жизнената, свежа и сияйна кожа. С една дума това е  

Хидратация!

Сухата кожа е един често срещани проблем през зимата. Ето няколко няколко съвета. С тях грижата за вашата кожа ще е по-ефективна. Тя ще е по младежки свежа и ще имате перфектен вид и през зимните месеци..

Прекрасен хидратиращ продукт за ежедневна грижа е Термална вода. Тя е естествено изотонична и действа като физиологичен серум. Изотоничната течност съдържат вода, въглехидрати и натрий в същото съотношение както е в кръвта. Тези течности поддържат хидратацията на тялото и са особено полезни при физическо натоварване. Термалната вода възстановява и подсилваща бариерните функции на кожата. Напръскайте лицето, и оставете да действа!

Изберете подходящ почистващ продукт. Нека да не е агресивен. Да има неутрално pH и да е без сапун. Почистващият продукт трябва да е дерматологично ангажиран с възстановяване на физиологичния баланс и да предпазва от агресивния характер на твърдата вода.

Един такъв продукт е Xemose гел-олио . Това олио почиства, успокоява и овлажнява кожата. Намалявайки чувството на опънатост. Дарява с мекота. Xemose гел-олио е подходящ продукт за цялото семейство. Изберете го за студените зимни дни.

Както казахме Хидратация е ключовата дума. Небходим ви е поне един източник на прецизна интензивна хидратация. Изберете нещо от гамата EAU THERMALE, съобразено със спецификата на вашата кожа. Ще получите естествена защита от ежедневните замърсявания на градската среда. Тези козметични продукти  ще подхранят и тонизират вашата кожа! Кожата ви ще има кадифена мекота, ще ще е заредена, освежена и естествено красива!

В студените дни, страда и кожата на ръцете, подложена на ежедневни агресивни фактори. Crème Mains ще облекчи, възстанови, подхрани и предпази сухата и раздразнена кожа на ръцете ви. С пухкава, разтапяща се текстура, която незабавно попива, той ще ви гарантира комфорт през целия ден.

Вашата магическа пръчица за изумителни устни през зимата е стикът за устни на Uriage , който само с едно деликатно и комфортно докосване ще се погрижи те отново да заблестят с цялата си красота, подхранени, възстановени и защитени.

Грижете се за себе си, отнема само няколко минутки на ден, а на резултатите можете да се наслаждавате - денонощно и то не само вие!

Прочети още

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Pharmacie и неговите специални предложения