Продукти Разширено

Рекламация

Рекламация

За да подадете рекламация, моля попълнете формата за контакт по-долу, като в съобщение задължително запишете следните данни:
- номер на поръчка
- причина за връщане

Налице е законова гаранция за съответствие на предлаганите стокати с договора за продажба.
Имате право да се откажете от направена поръчка в срок от 14 дни. Срокът започва да тече от датата на приемане на последната доставена стока до Вас или до посочено от Вас трето лице, различно от доставчика.

Клиента поема разходите по връщане на стоките. Стоката трябва да бъде върната в запазена оригинална опаковка, с ненарушена цялост и неизползвана. При неизпълнение на тези условия си запазваме правото да откажем да приемем върнатата стока и да не възстановим сумата, платена за нея

Лекарства без лекарско предписание, хранителни добавки и медицински изделия не могат да бъдат връщани поради специфичните изисквания на съхранението им, освен ако това не се случи при самата доставка от куриера.
Приети от клиента, тези продукти не подлежат на връщане.


За да използвате правото си на отказ е достатъчно да изпратите уведомлението за отказ преди изтичане на посочения по-горе срок.

След получаване на уведомлението за отказ ние ще ви възстановим всички плащания, като използваме същото платежно средство, използвано от вас при първоначалната транзакция  незабавно и не-късно от четиринадесет дневен срок след получаване на Вашето уведомление за отказ от договора, като това няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас.

Вие трябва да ни изпратите обратно стоките за ваша сметка не по-късно от 14 дни от датата в който сте ни информирали за отказа си от  настоящия договор.

Ако отказът е заради разминаване на поръчаната и доставена стока, то всички разходи по връщането на продукта или неговата подмяна са за сметка на АСИКОН 2000 ООД.

Изпратете запитване на:

Благодарим Ви, че се свързахте с нас! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

Или се свържете:

Имейл: office@pharmacie.bg
Телефон: 0878 821 272
Работно време: Пон - Петък 8:00 - 20:00
Събота - Неделя - 9:00 - 18:00