Продукти Разширено

Пробиотик за бебета със щам, изолиран от майчина кърма.

Пробиотик за бебета със щам, изолиран от майчина кърма.
От първите дни на раждането на детето, чак до неговата зрялост, най-честите неразположения са свързани или със стомашно-чревния тракт, или с намален имунитет. Тези проблеми се проявяват най-често в края на зимата, през пролетта и началото на лятото.  
 
Особено мъчително за една майка е да гледа, как нейното новородено съкровище страда от нещо, за което не може да каже. Започва се щуране и разпитване какво означава бебето да се свива напред, или да се опъва назад. Дори съвсем нормални звуци, които издава докато спи – пъшкане или „пръцкане“ са като бомба за чувствителната майчина душа. Започват експерименти – от биберони, през отвари и билки, та до викане на бърза помощ.
 
Неспокойствието на малкото дете, в много от тези случаи, се дължи на колики, които са  резултат от адаптирането на организам към смесено хранене, при смяна на типа храна.  Лека простуда или едва доловимо течение са друга причина.
 
Адаптиращият се към околната страна организъм на бебенцето, изграждащият се  имунитет, са фона, на който се случват гореспоменатите неразположения.
 
Мили млади майки, особено тези, които са със своята първа рожба!  Тези дни и нощи ще отминат скоро. Дотогава има множество съвременни начини да ги облекчите.
 
Да подкрепя здравето на майките и децата е зона на фокус за екипа на Аптеки Тилия.  Помним, че спокойните жени отглеждат здрави деца. Днес ви представяме една „магия“ за спокойствие. Това е хранителна добавка за бебенца и малки деца, която облекчава мъничетата и изтрива притесненията от лицата на майките.
 
Биогайа / Biogaia Protectis капки туба 5мл.Предполагаме, че сте чували за Биогайа Протектис.
Представлява иновативен пробиотик - култивирани здравословни бактерии, една от най-добрите алтернативи за подобряване на чревното и общото здраве на организма.
 
В случая с  пробиотика на Биогая уникалността е в това, че той е единственият по рода си, който съдържа патентования щам Lactobacillus reuteri Protectisсе. Щамът е изолиран от майчина кърма.
 
Това е и основната причина този пробиотик да е абсолютно безопасен за прием дори от новородени бебета.
 

Защо го препоръчваме?

Защото ефективно контролира и уравновесява чревната микрофлора, повишава  имунитета, облекчава коликите, предпазват от диария.
 
Защото е вид на капки и можете да го давате на бебенцето си с лъжичка, или просто да го смесите в храната. Забравяте за хапчетата, които се стриват, разтварят, и ... кой знае каква полезна част от тях оцелява.
 
Защото капките BioGaia Protectis Probiotic Drops са създадени по нова технология и се съхраняват при стайна температура.  Ако са близо до вас, няма да ги забравяте и да се ядосвате на себе си всеки път, когато отворите хладилника.
 
Всички качества на хранителната добавка вижте на https://www.pharmacie.bg/productbg/10181. Ако имате въпроси – свържете се с нас, или поръчайте. Заявката е бърза и удобна, и преди да се потвърди, не ви задължава с нищо.
 
А сега – изведете вашето детенце навън и повече не се ужасявайте от думата „колики“
 

Прочети още

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Pharmacie и неговите специални предложения