Продукти Разширено

Повече грижа за кожата през лятото с URIAGE (Уриаж) и с 15% отстъпка

Повече грижа за кожата през лятото с URIAGE (Уриаж) и с 15% отстъпка
Специална грижа за кожата през лятото, това ни дават продуктите на URIAGE.

През летните месеци всеки желае да се сдобие с красив слънчев загар. Едновременно с това се стремим да не навредим на кожата си. Един много прост метод е нанасяне на слънцезащитен крем преди излагане на слънце и след всяко потапяне във водата. Така гарантираме максимална защита от вредните UV-лъчи и същевременно равномерен здравословен тен.

Според типа на кожата зависи от кой слънцезащитен фактор се нуждаем. Колкото по-светла е кожата и колкото по-бързо изгаряте. Съответно, нужен е по-висок трябва защитен фактор. За особено чувствителна кожа, подходящ слънцезащитни продукт е Uriage BARIÉSUN 100 ФЛУИД ЗА ЕКСТРЕМНА ЗАЩИТА. Специално създадените слънцезащитни продукти за деца предпазват много добре на слънце и на сянка. Пример за такъв е BARIÉSUN ХИДРАТИРАЩ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СПРЕЙ ЗА ДЕЦА SPF50+.

Слънцезащитните продукти се предлагат под формата на крем и тоалетно мляко. Други често предлагани форми са спрей или олио. Колкото по-лека е консистенцията на продукта, толкова по лесно и по-бързо той се абсорбира от кожата. Слънцезащитните кремове и млека обаче се нанасят по-лесно от спрейовете и олиото.

Друг полезен продукт е лосион за след слънце, който е добре да се използва дори, когато няма зачервяване и слънчево изгаряне. Препоръчително е да се нанася, когато сме били за по-дълго време на слънце. Лосионът хидратира и охлажда. Също така успокоява кожата, за да може тя да се възстанови напълно.

Препоръчани продукти

Прочети още

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Pharmacie и неговите специални предложения