Продукти Разширено

Най-нежната първа грижа за суха и много суха кожа, склонна към атопия

Най-нежната първа грижа за суха и много суха кожа, склонна към атопия
Бебешката кожа е изключително нежна и деликатна, с крехък повърхностен слой на епидермиса и недостатъчно качествен хидролипиден защитен филм, което я прави много чувствителна и неспособна да се защити от външните агресивни фактори. Ето защо кожата на вашите мъничета изисква специална грижа.
Вижте кои са най-новите и ефикасни продукти, осигуряващи на чувствителната суха кожа нежна дермо-педиатрична грижа.
Иновация в грижата за деликатната бебешка кожа, нежното душ-олио Huile Lаvante деликатно почиства и успокоява сухата кожа на вашето бебе. Неговата формула, обогатена с липидо-възстановяващи, хидратиращи активни съставки, защитава кожата от изсушаване, успокоява раздразненията и сърбежа.
С антиоксидантен Витамин Е и високо съдържание на глицерин, този изумителен продукт оставя немазен защитен филм, който предпазва кожата от външни агресивни фактори.
След измиване, кожата на вашето бебе е перфектно почистена, хидратирана и успокоена, а усещанията за сърбеж, опъване и дискомфорт са премахнати.
Основният продукт, който препоръчваме да се комбинира със специализираната ежедневна хигиена е иновативнивният Успокояващ олио-балсам. С 48-часово анти-рецидивно действие, този продукт моментално успокоява усещанията за сърбеж и раздразнение.
Обогатен с масло от илипе и растителни стероли, продуктът интензивно подхранва и оставя защитен филм върху кожата на вашето бебе. С формула, с високо съдържание на масло от карите, Успокояващият олио-балсам редуцира честотата на кризите на сухота и усещането за дискомфорт.
С иновативна разтапяща се текстура, за лесно нанасяне, този изключителен продукт попива бързо, позволявайки да облече своето бебе веднага.
Добрата хигиена и подходящото почистване ще поддържат кожата на вашето бебче здрава и в перфектно състояние!

Прочети още

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Pharmacie и неговите специални предложения