Продукти Разширено

Красива кожа и гъвкаво тяло независимо от възрастта – лесно е да го постигнем

Красива кожа и гъвкаво тяло независимо от възрастта – лесно е да го постигнем
Красива кожа и гъвкаво тяло независимо от възрастта – лесно е да го постигнем
 
„Единственият начин да живееш дълго е да остарееш.“ – всички сме чували тази стара истина, но малцина са онези, които знаят как да остаряват красиво, да изглеждат и да се чувстват добре, въпреки възрастта си.
Едни от най-добрите помощници срещу „бързото стареене“ са колагенът и хиалуроновата киселина – естествено произвеждащи се в тялото компоненти с жизненоважно значение за здравето на ставите и поддържането на кожата гладка и стегната.
 
Колаген – протеинът на младостта
Колагенът е белтък, играещ ролята на естествено лепило, което поддържа не само тъканите и структурната цялост на кожата, но и костите, ставите и ставните хрущяли.
С напредване на годините производството му в организма постепенно намалява – процес, стартиращ още след 25-годишна възраст.
Спадът в колагеновия синтез рефлектира върху състоянието на кожата, предизвиквайки отпускане и поява на фини линии и бръчици, и също така се отразява негативно на здравината на скелета и мобилността на тялото.
След шейсетте години от живота производството на колаген намалява драстично, достигайки стряскащите 75%!
 
Дълбока хидратация с хиалуронова киселина
Хиалуроновата киселина, известна още като хиалуронан се съдържа в най-високи количества в кожата, съединителната тъкан, синовиалната течност (един от структурните елементи на ставите), очите.
В кожата хиалуроновата киселина се свързва с водата и спомага за задържането на влага, посредством което я поддържа добре хидратирана и свежа.
Бивайки съставна част на ставната течност, хиалуроновата киселина действа и като смазващ агент, който възпрепятства триенето на костните повърхности една в друга, забавя износването на ставите и намалява риска от възпалителни процеси, болка и затруднения в движението.
Добавките с колаген и хиалуронова киселина са много полезни за хора, страдащи от различни дегенеративни ставни заболявания, включително артроза. Доказано е, че приемът на 80–200 mg хиалуронова киселина и 1000-2000 mg колаген дневно в продължение на поне 2 месеца значително намалява болката в коляното при хора с остеоартрит, особено във възрастта между 40 и 70 години.
Комплексната терапия, включваща перорален прием на колаген и хиалуронова киселина и третиране с висококачествена антиейджинг козметика, може значително да забави стареенето на кожата, предимно по отношение на отпускането й и появата на бръчки.
 
BioCell Collagen® with Hyaluronic Acid – за млада кожа и здрави стави
BioCell Collagen® with Hyaluronic Acid е първокласен, изцяло натурален антиейджинг продукт, съдържащ BioCellCollagen® (Биосел колаген) - патентована, клинично изпитана съставка с осезаемо и трайно въздействие върху кожата, ставите, хрущялите, сухожилията, костите и мускулната тъкан.
Създадена е от BioCell Technology LLC – една от най-големите компании за производство на патентовани съставки за здраве и красота с научно доказана ефективност.
BioCellCollagen® е източник на биоклетъчен колаген II™, в който се съдържат:
•         хидролизиран, денатуриран колаген тип II, раздробен на малки частици, с цел максимална абсорбция от тялото;
•         хиалуронова киселина с ниска молекулна маса и висока бионаличност;
•         хондроитин сулфат.
 
От какво е извлечен колагенът в BioCellCollagen®
Хидролизираният колаген  тип II е получен от стерналния хрущял на пилета, отгледани във ферми в Европа и в САЩ без употреба на антибиотици, и в съответствие с най-високите стандарти за Добри производствени практики. 
BioCellCollagen® е произведен по специална технология, при която пилешкият гръден хрущял се филтрира, пречиства и хидролизира.
 
Как действа BioCellCollagen®:
 • поддържа кожата дълбоко хидратирана и възстановява еластичността й;
 • намалява сухотата и лющенето, оказва изглаждащо действие;
 • редуцира проявите на целулит;
 • укрепва косата и ноктите;
 • намалява сковаността, болката и подуването на ставите;
 • подпомага мобилността;
 • заздравява лигавицата на стомашно-чревния тракт и облекчава симптомите при пропускливи черва.
 
Защо да се доверите на патентования продукт BioCell Collagen® with Hyaluronic Acid:
 • отличèн е със 7 патента за безопасност и ефективност, издадени от Патентното ведомство на САЩ;
 • действието му е оценено в над 20 рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани проучвания върху хора;
 • притежава статут  GRAS, гарантиращ, че производствените процеси при създаването му са съобразени с Добрата производствена практика (GMP - Good Manufacturing Practices);
 • през 2007 г. в научното издание Food and Chemical Toxicology е публикувано проучване, доказващо безопасността му;
 • през 2011 г. получава престижната награда на Frost & Sullivan (Frost and Sullivan’s North American Customer Value Enhancement of the Year Award) в категорията „продукти за стави и костно здраве“;
 • това е една от най-продаваните съставки с колаген и хиалуронова киселина в САЩ.
 
BioCell Collagen® with Hyaluronic Acid (Биосел колаген с хиалуронова киселина) се предлага в опаковки от 30 и от 60 капсули. Приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден, за предпочитане на празен стомах. За интензивна употреба – по 4 капсули дневно.

Прочети още

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Pharmacie и неговите специални предложения